Alo Vale Antalya

[cycloneslider id=”sofor-kiralama-ajansi”]Alo Vale Antalya Size Özel Şoför Size Özel Hizmet Arayın Gelelim

Şoför Hizmetleri

alovalemOTOrlu Vale Antalya

Günümüzde hemen her sektörde olduğu gibi Motorlu Vale Sektörüde her an yeni bir çok girişimci tarafından deneniyor ve tabiiki maalaesef bir kaç ay sonra vaz geçip kurdukları siteleride atıl bir şekilde bırakıp ortadan kayboluyor. İşin daha vahim tarafı ise kendilerine tek tük ulaşan müşterilerinde rezervasyonlarına hiç gitimeyerek sektörü güvensiz bir hale getiriyorlar. Bu anlamda bizden ilk kez rezervasyon yaptıran bir müşteri diğerleri ile karıştırıp acaba geleceklermi gelmeyeceklermi endişesini biz kendilerine ulaşıp Kaliteli Motorlu Vale Hizmeti‘mizi sununcaya kadarda bu haklı endişelerine devam ediyorlar. Bazı firmalarda kullandıkları küçük katlanır motorsiklerler sebebi ile sık sık vale değişikliğ yapmak zorunda kalıyor çünki söz konusu o küçük katlanır motorsikletlere aklı başında olan hiç kimse binmek istemiyor sık sık  eleman değişikliği dolayısı ilede kaliteyi yükseltmek bir yana her yeni giren kişi önce işe adapte olucak sonra ortama ısınıcak derken o da bırakıyor hep bir kısır döngü içinde kalıyor motorlu vale sektörü.

Biz Alo Vale Antalya olarak 2011 den beri bu sektöre emek vermekteyiz geniş ve eğitimli vale ekibimiz ülke çapında bir çok şubemiz ile en kaliteli, en hızlı ve en hesaplı hizmeti sizlere daha uzun yıllar sunmayı amaçlayan firmamız bu alanda bir çok yenilik de katmıştır zira bizim valelerimiz artık sizin part time şoförünüzdür yani kendi özel şoförünüz gibi gördünüz bizi hep bizde buna bağlı kalmaya özen gösterdik. İşte istikrarlı hizmetin getirisi olarak ilk işe başladığımız tarihlerde hizmet verdiğimiz müşterilerimizin kendi çevresindeki dostlarınada hizmet sunmaya başladık ve zamanla ailenizin özel valesi yani özel şoförünüz olma noktasına kadar taşıdık , Daha nice uzun yıllarda sizlere hizmet verebilmenin arzusu ile kalitemizi artırarak kendimizi geliştirmek en baştaki hedefimizdir. İş Gereği Konuk Ağırlayacaksınız, Makam Şoförüne İhtiyaç Duydunuz… Part Time Makam Şoförünüz… Hemen ve Daima Şoför Kiralama Ajansı : Motorlu Vale  sektöründe de faaliyet göstermektedir. Sizlere 7/24 hizmet sunan Şoför Kiralama Ajansı ekibi, restaurant, eğlence mekanları gibi alanlardada müşterisine aşağıdaki olanakları sağlayacaktır.  Yeni trafik yasasına göre alkollü araç kullananlar için hazırlanan yeni tasarıya göre ilk kez 101 promil ve üstü alkollü araç kullanırken yakalanan sürücüler, para cezası ve ehliyetlerini kaptırmakla kurtulamayacak. Bu sürücüler hakkında ‘trafiği tehlikeye düşürmek’ suçundan 1-3 yıl arasında hapis cezası istemiyle kamu davası açılacak. Trafik Mahkemesi’ne sevk edilecek sürücüler, ‘kendisi dışında başkalarının da ölümü ve yaralanmasına yol açmak’tan yargılanacak. Mevcut kanunda ancak 3 kez alkollü araç kullanırken yakalanan sürücülere 6 ay ile 1 yıl arasında hapis cezası isteniyor Yürürlükte olan yasada birinci defasında 50 promil ve üstü alkollü yakalanan sürücülere 548 lira ceza uygulanıyor, aracı trafikten men edilirken sürücü belgesine 6 ay el konuluyor. Sürücü ikinci kez yakalanırsa ceza 687 liraya çıkıyor. Bu defa da ehliyete 2 yıllığına el konuluyor. Üçüncü kez alkollü olarak direksiyona geçen sürücüye bin 101 lira ceza kesiliyor, ehliyetine 5 yıl el konulurken en az 6 ay hapis istemiyle dava açılıyor. Beşinci yılın sonunda, psiko-teknik değerlendirme ve psikiyatri muayenesi sonrasında durumu uygun olanlara belgeleri iade ediliyor.

antalyaAdli Tıp yetkilileri, iki kadeh rakı, şarap, votka ya da bira içen kişilerde alkol oranının 101 promil ve üzerinde çıktığını açıkladı. Uzmanlar, bir kadeh içki içen kişilerde 50 promile yakın değerler alındığına dikkat çekti.
İşte bunca yaptırım ve caydırıcı miktarda cezanın düzenlenebildiği karayollarında, müşterilerimizi uygun bir tarife ile taşımayı hedeflemekteyiz.  Özellikle istatistikler göstermektedir ki ölümle sonuçlanan trafik kazalarının %90’ı alkollü araç kullanmak sebebiyledir. Projemiz bu anlamda hayat riskini teminat altına alır.

☆ BUGÜN ALKOL ALMAYACAĞIM ÇÜNKÜ ARABAMLA ÇIKTIM DERDİNE SON

Şoför Kiralama Ajansı‘ndan şoför kiralama veya vale kiralama hizmeti almaya karar veren müşterimiz önce telefonumuzu arar, Benzer firmalardan farklı olarak biz 2 kişilik büyük motorize ekiplerle hizmet vermekteyiz, böylece müşterilerimize daha hızlı hizmet verirken onları araçlarına konan motorun benzin kokusundanda korumuş oluyoruz, aynı fiyata daha yüksek bir kalite sunuyoruz, şık görünümlü ve deneyimli şoförlerimiz ihtiyaç duyulan her an haftanın 7 günü 24 saat hizmet verir. Nasıl mı? Şoförlerimiz 2 kişi motosikletlerine atlayıp olduğunuz yere gelir. Bir motorsiklet sürücümüz aracınızı kullanıcak olan Şık ve Deneyimli Vale arkadaşımızı aracınızı teslim almak üzere bırakır, siz aracınızda güvenli ve rahat bir yolculuk geçirirken motorsikletimiz aracınızı takip eder, Valemiz sürüşü tamamladığında, diğer motorcu arkadaşımız Valemizi teslim alır.

Şoför ve vale kiralama hizmetleri